• Since 1847
  • Allt inom ortoser och stöd

Välkommen till Thuasne Rehabbutikens webbshop!

Oavsett om du behöver ett förebyggande stöd, lindra värk eller befinner dig i slutet av en rehabiliteringsfas så kan vi erbjuda dig en perfekt lämpad produkt av mycket hög kvalitet

Thuasne är en av världens största tillverkare av ortopediska hjälpmedel. I denna webbshop fokuserar vi på stödjande produkter för idrottsrehabilitering till idrottsutövare på alla nivåer, samt stödjande och stabiliserande ortoser som inte kräver ordination av sjukvårdspersonal. Med över 170 års erfarenhet och gedigen medicinteknisk expertis kommer du att uppskatta den höga kvalitet som kännetecknar våra produkter.

Förutom ortopediska produkter för stödjande och rehabiliterande syfte provar vi även ut bröstproteser på uppdrag av Region Stockholm.

Ryggstöd / ryggördlar

Thuasne-koncernen grundades 1847 och har sedan dess specialiserat sig på produktion av stickade medicinska produkter. Idag är företaget en av världens största tillverkare av medicintekniska produkter.

Efter att ha nått en marknadsledande position inom ortopedi i Frankrike påbörjade man på 90-talet en omfattande internationell expansion. Snart bildas dotterbolag i Belgien, Italien, Nederländerna, Spanien, Tjeckien, USA, Ungern, Slovakien och Algeriet. I Sverige förvärvar man 2015 sin dåvarande distributör, Mediband AB, och knyter avtal med distributörer i hela Skandinavien Det var för övrigt Mediband AB som grundade Rehabbutiken som slog upp dörrarna på Ringvägen i Stockholm sommaren 2009.

Idag är vi stolta över att vara en del a Thuasne, en internationellt etablerat och respekterat koncern med över 100 patent inom flera branscher, bland annat inom Lymfologi och Ortopedi. Thuasne har idag 15 dotterbolag, flera fabriker och mer än 2000 anställda världen över. För att bredda produktportföljen och stärka sin interna kompetens förvärvar man flera bolag över hela världen, bland annat Perez-Prim, Zimmerman, Vihome, Thämert, Townsend Design, Orthotic Composites och Knit-Rite. 2017 firade Thuasne-koncernen 170 år. Utmärkande för företaget är att vi drar nytta av våra långa erfarenhet och kunskap samtidigt som vi strävar efter att vara ett innovativt, dynamiskt och modernt företag.